Tilbake
Mariell Amélie Lind Hansen
Mariell Amélie Lind Hansen
Mariell Amélie Lind Hansen

Mørkemodig (Katma)

Mørkemodig er en magisk, eventyrlig og poetisk forestilling om alt det vakre som bare finnes når det er mørkt. En sti som plutselig deler seg, lysende telt og lyden av dyr. Med hodetelefoner på ørene blir du ledet gjennom en oppdagelsesferd inn i en fremmed skog.

Mørkemodig inviterer til utforskning, deltagelse og interaktive møter med karakterene. Etter premieren på Festspillene i Nord-Norge ga Harstad Tidende forestillingen terningkast 6.

Katrine Strøm har hatt enorm suksess med barneforestillingene sine. Hun har produsert mer enn 15 forestillinger og har spilt teater i Italia, Mexico, på Island, i Litauen og i India og Russland. Hun er utdannet skuespiller og i tillegg til den jobben hun gjorde med Teaterklubb ´81 hjemme på Dverberg i mange år, var hun med å starte opp barne- og ungdomsteatret Lille Hålogaland Teater i 2010, der spesielt ”Virginia og julenissen” har gått for fulle hus i tre år.

I samarbeid med: Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Støttet av: Norsk kulturråd, Kunstløftet, Spenn, Nordland fylke og Figurteatret i Nordland

Læreplanmål

Bruk forestillingen til  å forsterke arbeidet med følgende kompetansemål:

Musikk etter 4. årstrinn

gjøre rede for egne musikkopplevelser, om ulik bruk av musikk og ulike funksjoner musikk kan ha

Norsk etter 4. årstrinn

gi uttrykk for egne tanker og opplevelser om barnelitteratur, teater, filmer, dataspill og TV-programmer 

Om utøvere og produsenter

Norsk scenekunstbruk
  • Arrangert av: Nordland fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Katma
  • I samarbeid med: Figurteatret i Nordland

Om kunstner / utøver / gruppe

Katrine Strøm (Katma) har hatt enorm suksess med barneforestillingene sine. Hun har produsert mer enn 15 forestillinger som har vært vist i Italia, Mexico, på Island, i Litauen og i India og Russland. Hun er utdannet skuespiller og i tillegg til den jobben hun gjorde med Teaterklubb ´81 hjemme på Dverberg i mange år, var hun med å starte opp barne- og ungdomsteatret Lille Hålogaland Teater i 2010, der spesielt ”Virginia og julenissen” har gått for fulle hus i tre år. Mørkemodig er produsert i samarbeid med Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

Publikumskommentarer