Nordland fylkeskommune
Postadresse: Fylkeshuset, 8048 Bodø
Besøksadresse: Prinsensgate 100, 8048
Epost: dks@nfk.no Telefon: 75650000 • Nettsted: http://www.dksnordland.no
Made in China (Wakka Wakka)
Produksjonsliste
Program

Made in China (Wakka Wakka)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Norskamerikanske Wakka Wakka ser med sitt kjente svart-humoristiske vis på vårt ambivalente forhold til Kina. Kina er verdens største vareprodusent og samtidig et land som man har dokumentert bryter grunnleggende menneskerettigheter. I denne dukkemusikalen er kjærligheten i fokus!

MADE IN CHINA hadde 11. januar i år premiere på off-Broadway scenen 55E55 i New York, hvor den ble spilt i seks uker i strekk. Forestillingen er produsert i Stamsund, på Figurteatret i Nordland, og i forestillingen medvirker hele fire musikere fra det Narvikbaserte MiNensemblet.

Internasjonalt

Wakka Wakka tilbrakte i 2014 og 2015 flere produksjonsperioder i Stamsund med sitt 14 personer store crew bestående av personer fra Taiwan, Singapore, Canada, Island, Norge, USA og tidligere Kinesiske statsborgere som nå er bosatt i USA.Førpremieren var på Figurteatret, Stamsund 4. desember 2015.

Wakka Wakka har hatt enorm suksess verden over med sine forestillinger Fabrik (2007), Baby Universe (2010) og Saga (2012) som alle er produsert i Stamsund, på Figurteatret. Forestillingene er spilt i blant annet Norge, Danmark, England, Island, Slovenia, Kroatia, Kina, Cuba og USA.  Wakka Wakka har mottatt flere priser, blant annet de prestisjetunge prisene Obie Award, Drama Desk Award og Citiation of Exellence.

Les mer om Wakka Wakka på wakkawakka.org

Made in China av Wakka Wakka er produsert i samarbeid med Figurteatret i Nordland og Hopkins Center for the Arts ved Dartmouth College (USA).

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Nordland fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Wakka Wakka

Multimedia og vedlegg

Bilder

MadeInChina_HB-8969.jpg

Video/Lyd

Publikumskommentarer:

Navn:
Skole:
Klasse:
Kommentar:
Scenekunst / Figurteater
Trinn: VG1 - VG3
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
 Ida Hevrøy, idahev@nfk.no, tlf. 91196685
Programlengde
75
Arrangører
Arrangert av:
Nordland fylkeskommune